طرز تهیه ترش شامی

انسان همان چیزی است که باور دارد | آنتوان چخوف
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 30 بهمن 1397
تبلیغات در سایت

طرز تهیه ترش شامی

طرز تهیه ترش شامی

ترش شامی یکی از غذاهای خوشمزه گیلانیه که ممکنه به روشهای مختلف طبخ بشه .
 روش پخت : 
سیصد گرم گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز درشت و یک عدد سیب زمینی متوسط رنده شده و یک عدد تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و  (در صورت تمایل کمی پودر زیره سبز و پودر زنجبیل و سه قاشق غذاخوری سبزیجات معطر )  مخلوط کرده و به اندازه کمی بزرگتر از یک گردو از مواد برداشته و در کف دست فقط کمی پهن میکنیم و بهش فرم میدیم(تقریبا به ضخامت یک تا دو سانت)و در روغن سرخ میکنیم و روی یه دستمال آشپزخونه قرار میدیم تا روغن اضافیش گرفته بشه سپس یک عدد پیاز رو ریز ریز خورد میکنیم و با روغن توی تابه روی حرارت ملایم قرار میدیم تا طلایی رنگ بشه سپس رنده دو عدد گوجه فرنگی و دو قاشق غذاخوری رب گوجه و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و بعد از پنج دقیقه دو لیوان آب جوش و بیشتر از نصف استکان آبغوره اضافه میکنیم و اجازه میدیم یکی دو جوش بزنه و بعد شامی های سرخ شده رو توی سس بر میگردونیم و حدود یک ربع بهش زمان میدیم تا سس لعاب بندازه و کاملا جا بیفته .
 
 نکته اول :  این غذا باید ترش باشه اگه آبغوره در دسترس نداشتید از آب نارنج استفاده کنید من یک قاشق پودر غوره به سس اضافه کردم که طعمشو بهتر کرد .
 نکته دوم :  میتونید برای سس فقط از رب استفاده کنید و گوجه رنده شده رو حذف کنید .
 
تمامي حقوق مادي و معنوي متعلق به میکده کپي برداري از مطالب فقط با ذکر لينک سايت مجاز مي باشد. ترجمه این قالب توسط رایتم محفوظ است.