آموزش شیرینی ترانگل

آموزش شیرینی ترانگل

جستجو

  • بخش : مطالب مختلف آشپزی ارسال :تاريخ: پنجشنبه 13 دي 1397
  • آموزش شیرینی ترانگل
    مواد اصلی :
    آرد
    ۱.۵ پیمانه
    پودر شکر
    ۱/۲ پیمانه
    روغن مایع
    ۱/۲ پیمانه
    تخم مرغ
    ۱ عدد
    مربا
    ۱ پیمانه
    وانیل‏
    نوک قاشق چای خوری
    بیکینگ پودر
    ۱ قاشق چای خوری
    پودر نارگیل ۵ قاشق چای خوری
    طرز تهیه :
    ۱ .برای شروع کار تخم مرغ ،وانیل ،پودر شکر که دو قاشق ازش کم میکنیم و نصف روغن رو مخلوط میکنیم و بعد آرد الک شده و بیکینگ پودررو اضافه کرده و مخلوط میکنیم تاخمیر مانند بشه.
    ۲ .درظرفی دیگه بقیه روغن و ۲قاشق پودرشکری که برداشته بودیم و نارگیل رو مخلوط میکنیم و هم زده کنار میزاریم.
    ۳ .قالب مستطیلی رو کاغذ روغنی میزاریم و مواد آردی رو توش خوب پهن میکنیم ومربا رو روی خمیر همه جاش خوب پخش میکنیم. ودر آخر مواد نارگیلی رو روی مربا ریخته و پهنش میکنیم و️ در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ سانتیگراد در طبقه وسط فر و به مدت یک ربع تا نیم ساعت بسته به نوع فر میزاریم بپزه.
    ۴ .بعد یه ربع با خلال تست کنین اگه پخته شده بود میتونین به دلخواه گریل رو روشن کنین تا روش کمی برشته تر شه. البته توی دستورش نبود که گریل کنین ولی من خودم روشن کردم و روش حالت کمی ترد داشت که خوشمزه شده بود. نوش جونتون
    زمان تهیه ۱۵ دقیقه                     زمان پخت ۳۰ دقیقه
     

     

    ارسال نظر برای این مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    خبرنامه
    براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

    موسسه بیماری های پوستی خاص

    موسسه بیماری های پوستی خاص