خواص شکر قهوه ای

موضوع : آشپزی آموزش

خواص شکر قهوه ای

شکر قهوه‌ای در واقع همان ساکارُز است که به دلیل داشتن ملاس و خاصیت جذب آب‌، بافتی نرم و مرطوب و طعم کاراملی داشته و به تازه‌تر نگه‌داشتن محصول کمک می‌کند.

suger - خواص شکر قهوه ای

مزیت شکر قهوه‌ای در قنادی

جایگزین کردن مقداری از شکر موجود در دستور، با شکر قهوه‌ای باعث ایجاد طعم کاراملی، افزایش نسبت پهن‌شدن شیرینی و قابلیت نگهداری طولانی آن می‌شود. محصولات قنادی تهیه شده با این شکر در مقایسه با شکر معمولی سریع‌تر طلایی می‌شود و انواع مختلفی دارد که از نظر مقدار ملاس و روش تهیه متفاوت هستند.

خواص شکر قهوه ای

سرشار از:

  • آهن
  • منیزیم
  • پتاسیم
  • فسفر

سرشار از ویتامین B
حاوی :

  • پروتئین
  • کلسیم

سرشار از مس ، منگنز و روی
کم کالری تر نسبت به شکر سفید با همان شیرینی
جوانسازی پوست و تقویت کننده مو
قابل استفاده در شیرینی پزی رژیمی

هشدار: بیماران دیابتی توجه داشته باشند شکر قهوه ای هنوز هم می تواند اثر منفی روی قند خون به جا بگذارد و مصرف بیش از حد آن به راحتی موجب افزایش قند و ایجاد هاپیرگلیسمی در این بیماران می شود.

همچنین اثرات مثبت این شکر برروی پوست غیر قابل‌انکار است، طوری که در برخی لوازم‌ آرایشی معتبر از آن استفاده می‌کنند.

شکرقهوه‌ای باعث کاهش ورم پوست می‌شود، پوست را مرطوب می‌کند و همچنین از سلول‌های پوست در برابر رادیکال‌های آزاد دفاع می‌کند.

این مطلب را به اشتراک بگزارید ...

نظر شما چیست ؟

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.